Hi, How Can We Help You?

Plaatsing van verdelers

Wij bouwen schakel- en verdeelinrichtingen tot 6300 Ampère, die worden toegepast in industrie en utiliteit.

Tijdens het ontwerp van de kast kunnen wij aan de hand van een bestek of een wensenpakket meedenken en desgewenst adviseren. Daarbij houden wij rekening met selectiviteit, kortsluitwaarde, voldoende aansluitruimte voor de afgaande bekabeling, IP-waardes, eventuele toekomstige uitbreidingsmogelijkheden Wij bouwen volgens de norm NEN-EN-IEC 61439. Zo nodig doen wij een opname op locatie.

Het komt voor dat verdeelinrichtingen te groot om in zijn geheel te vervoeren. Daar wordt bij de bouw al rekening mee gehouden. De grote kasten worden in onze werkplaats gebouwd en getest. Desgewenst kan de eindgebruiker of installateur een FAT doen. Daarna wordt de verdeelinrichting losgekoppeld voor (speciaal) transport. Op de plaats van bestemming worden de kastdelen naar de juiste ruimte gebracht. Indien gewenst kunnen wij het interne transport begeleiden. De kastdelen worden altijd door een monteur van ons op locatie gekoppeld.

hoogwaardige materialen

Kwaliteit & prijs met elkaar in balans

De verdelers worden gebouwd in onze goed uitgeruste werkplaats, gebruik makend van kwalitatief hoogwaardige materialen en componenten. Wij bouwen volgens de voorschriften van de fabrikanten. Onze monteurs en testers zijn hiervoor opgeleid en zijn breed inzetbaar, wat maakt dat wij flexibel zijn. Dit alles betekent dat wij veelal snel maatwerk kunnen leveren, waarbij kwaliteit en prijs met elkaar in balans zijn.

uitgebreid gedocumenteerd

Verzendklaar, getest en voorzien van testcertificaten

Voordat de kasten verzendklaar worden gemaakt, worden ze getest en voorzien van testcertificaten De verdelers krijgen de vereiste kentekenplaat (sticker). Kasten die wij bouwen worden bij ons uitgebreid gedocumenteerd, zodat wij u in de toekomst kunnen informeren en adviseren als aanpassingen of uitbreiding in de installatie gewenst zijn.

Ondersteuning op locatie

Uw partner voor levering, montage en programmering

Wij bieden ook extra ondersteuning op locatie voor montage of aanpassingen en/of uitbreidingen. Op het gebied van Canalis (railkokersysteem) en KNX (domotica) kunnen wij uw partner zijn voor levering, montage en/of programmering.

Wij leveren maatwerk en advies van hoge kwaliteit

Elk product dat bij de klant afgeleverd wordt, is uniek. Dit komt voort uit creativiteit en professionaliteit.

Verdeelinrichtingen tot 6300 Ampère
  • Wij denken met u mee en kunnen desgewenst adviseren
  • Wij maken gebruik van kwalitatief hoogwaardige componenten
  • Leveren en koppelen op locatie
  • Voldoen aan de NEN-IEC 61439-2 norm
  • Flexibel ontwerpen naar wensen van de klant
  • Al onze producten worden uitvoerig getest volgens vaste procedures en voorzien van testrapporten