Hi, How Can We Help You?

Uitbreidingen op locatie

Uitgevoerd op locatie door heel Nederland.

Bij het ontwerp van de verdeelinrichtingen proberen wij – waar mogelijk qua beschikbare ruimte – rekening te houden met toekomstige uitbreidingsmogelijkheden. Hierdoor is een installatie met onze verdelers toekomstbestendig, omdat deze gedurende de levensduur eenvoudig geschikt gemaakt kan worden voor zwaardere belasting door middel van aanpassingen aan de bestaande verdeler(s).

Dit betekent dat een eindgebruiker bijv. meer of geavanceerdere apparatuur kan aansluiten. Maar ook nieuwe ontwikkelingen, zoals laadpalen (EV) of zonnepanelen (PV), kunnen op deze manier vaak eenvoudig ingepast worden in de bestaande installaties. Dit alles is mogelijk omdat wij bij het engineeren van onze verdelers zoveel mogelijk rekening houden met eventuele toekomstige aanvullende eisen en wensen.

Het volledige proces

Installatie ter plaatse

Onze werkwijze zorgt ervoor dat de aanpassingswerkzaamheden zo min mogelijk impact hebben op de bedrijfsvoortgang. Door een goede voorbereiding in nauw overleg met de installateur en/of eindgebruiker voorafgaand aan de werkzaamheden op locatie, zorgen wij ervoor dat de installatie zo kort mogelijk afgeschakeld hoeft te worden.

SNEL TER PLAATSE

VCA-gediplomeerde Monteurs

Onze monteurs zijn VCA-gediplomeerd en maken gebruik van servicebussen die uitgerust zijn met een uitgebreid scala aan onderdelen en gereedschap, zoals een koperbewerkmachine en testapparatuur. Dit maakt ook dat wij bij calamiteiten (zoals waterschade of kortsluiting) snel ter plaatse kunnen zijn om de benodigde herstelwerkzaamheden uit te voeren.

EXPERTS

Uitgebreide documentatie

Aanpassingen die wij doen in de door ons gebouwde kasten, worden uitgebreid gedocumenteerd. Daarbij zorgen wij desgewenst voor aangepaste tekeningen en zo nodig ook voor nieuwe testrapporten. Maar ook bestaande kasten die niet door ons zijn gebouwd kunnen wij voor u aanpassen.

De aanpassingen en uitbreidingen op locatie worden uitgevoerd door heel Nederland.

Soms zijn verdeelinrichtingen te groot om in zijn geheel te vervoeren. Deze worden in meerdere, koppelbare delen gebouwd. Tijdens het bouwen in onze werkplaats worden ze aan elkaar gekoppeld en getest. Desgewenst kan de installateur en/of eindgebruiker dan ook een voor-inspectie komen doen. Vervolgens worden de delen losgekoppeld en verzorgen wij het (speciaal)transport. Op de plaats van bestemming moeten de kastdelen naar de juiste ruimte worden gebracht. Wij kunnen het interne transport desgewenst begeleiden. De kastdelen worden altijd door een monteur van ons op locatie gekoppeld.

Wij leveren maatwerk en advies van hoge kwaliteit

Elk product dat bij de klant afgeleverd wordt, is uniek. Dit komt voort uit creativiteit en professionaliteit.

Verdeelinrichtingen op locatie
  • Je kostbare installaties hebben een langere levensduur
  • Garantie blijf behouden op onze verdelers
  • Snelle en vakkundige oplossingen
  • Wij passen ook bestaande kasten aan die niet door ons gebouwd zijn
  • Flexibel in het maken van afspraken
  • Wij zorgen voor aangepaste tekeningen en (nieuwe) testrapporten
  • Uitgebreide documentatie