Hi, How Can We Help You?

Canalis Busbar systemen

Het railkokersysteem voor stroomdistributie

Een Canalis Busbar systeem is een modulair en flexibel systeem dat het mogelijk maakt om op alle plekken in een gebouw eenvoudig en snel extra elektrische aansluitingen te maken.

Er zijn meerdere types Canalis, variërend in zwaarte. Bovendien is het een duurzaam product, niet alleen omdat het demontabel is en geschikt voor hergebruik, maar ook omdat Canalis een behoorlijke besparing in het verbruik kan opleveren.

minder risico’s

Continuïteit gewaarborgd

Het railkokersysteem is zo ontworpen dat de extra aansluitingen (plug-ins) geïnstalleerd kunnen worden, zonder afschakelen van de stroom. Daardoor blijft de continuïteit van de installatie gewaarborgd, wat erg belangrijk is in bijv. ziekenhuizen of datacenters. De materialen die worden toegepast zorgen bovendien voor minder risico’s bij brand.

Flexibiliteit

Veelzijdig en herbruikbaar

Omdat het een prefab-systeem is met een uitgebreid scala aan onderdelen en mogelijkheden, is het zeer veelzijdig en herbruikbaar. Het is dan ook zeer geschikt voor toepassing in multifunctionele gebouwen en ruimtes waar een grote mate van flexibiliteit gewenst is, zoals winkelcentra, bedrijfsverzamelgebouwen, distributiecentra en hotels.

snel geschakeld

Ga snel mee met de tijd

In een snel veranderende wereld kan dus snel geschakeld worden. Een gewijzigde indeling van een gebouw of de aanpassing in een productielijn: het modulaire railkokersysteem beweegt mee met de nieuwe situatie. En waar stugge dikke kabels moeilijk gebogen kunnen worden, kan Canalis in haakse verbindingen worden aangelegd.

Wij kunnen het project van begin tot eind begeleiden.

Onze monteurs komen op locatie inmeten en adviseren. Op basis van die informatie maken wij een passend ontwerp dat wij voor u tekenen en engineeren. Ook de montage op locatie kunnen wij voor u verzorgen, compleet met de aansluitingen vanaf de trafo tot aan de hoofdverdeler. Daarna voeren wij isolatietesten uit (meggeren) incl. rapportage.

Wij leveren maatwerk en advies van hoge kwaliteit

Elk product dat bij de klant afgeleverd wordt, is uniek. Dit komt voort uit creativiteit en professionaliteit.

Canalis Busbar (Railkoker) systemen
  • Hoge beschermingsindex IP 55 voor alle soorten gebouwen
  • Halogeenvrij: geen emissies van dampen of giftige gassen in het geval van brand
  • Snelle en eenvoudige assemblage
  • Modulair en upgradebaar systeem
  • Canalis maakt aanleg van haakse verbindingen mogelijk
  • Extra aansluitingen (plug-ins) te installeren, zonder afschakelen van de stroom