Hi, How Can We Help You?

KNX voor toekomstvaste installaties

KNX biedt extra comfort en veiligheid.

KNX is het gebouwautomatiseringssysteem dat wereldwijd wordt toegepast. Het is een zeer flexibel systeem, waarmee de monitoring en aansturing van verschillende installaties met elkaar gecombineerd kunnen worden. Toepassing van KNX zorgt voor efficiënte en energiebesparende oplossingen. Bovendien biedt het extra comfort en veiligheid.

FLEXIBEL

Een toekomstbestendig gebouwbeheersysteem.

KNX is een flexibel systeem dat makkelijk uit te breiden en aan te passen is. Dit maakt het een toekomstbestendig gebouwbeheersysteem.

OPTIMA FORMA

KNX biedt legio mogelijkheden

Door al deze functies te combineren binnen het KNX-systeem worden de mogelijkheden van een gebouw en de capaciteit van de installaties geoptimaliseerd.

Intelligente oplossingen

Voor woonhuizen en industrie.

Intelligente oplossingen op iedere gewenste schaal. KNX is geschikt voor woonhuizen (domotica), maar kent ook facilitaire en industriële toepassingen zoals hotels, distributiecentra, productiehallen.

Wij denken met u mee bij het ontwerpen en programmeren.

Voor elektrotechnische oplossingen in KNX bent u bij ons aan het goede adres, omdat wij al vele jaren ervaring hebben met de toepassing van KNX-componenten in onze verdeelinrichtingen. Wij denken graag met u mee bij het ontwerpen en programmeren. Wij stellen de installatie op locatie in bedrijf en kunnen aanpassingen in de programmering verzorgen, zowel op locatie als op afstand.

KNX voor toekomstvaste installaties

Voordelen van KNX-systemen

  • Verlichting die werkt op bewegingsmelders en qua sterkte aangepast wordt naarmate de daglichttoevoer toe- of afneemt.
  • Klimaatbeheersing doordat de aansturing van zonwering, verwarming en koeling binnen één systeem op elkaar afgestemd worden, waarbij ook de luchtkwaliteit kan worden geregeld aan de hand van meting van bijv. CO2-waardes.
  • Energiemanagement door het meten en monitoren van energieverbruik en energieopwekking.
  • Beveiliging zoals alarm- en intercom/deurcommunicatiesystemen.