Hi, How Can We Help You?

vacature – Administratief Medewerker

Vacature

Financieel Administratief Medewerker

Krijg jij energie van een goedlopende administratie en ben jij een vlotte spreker aan de telefoon en op de werkvloer? Wij zoeken een nieuwe collega ter versterking van onze (financiële) administratie in een technische omgeving. Blok Techniek nodigt je graag uit!

01

Wat ga je doen

Als medewerker administratie/boekhouding zorg je samen met het hoofd boekhouding voor de (financiële) administratie. Je handelt inkomend telefoonverkeer af, doet zelfstandig bestellingen en verwerkt in- en verkoopfacturen. Ook stel je testrapporten op ondersteun je bij boekhoudkundige taken. Het is de bedoeling dat je op termijn het hoofd boekhouding bij afwezigheid volledig kunt waarnemen.

02

Wie ben jij

Je bent praktisch en oplossingsgericht ingesteld, werkt planmatig en nauwkeurig. Je bent bereid je in de organisatie te verdiepen, signaleert kansen voor verbetering en communiceert op een professionele manier met klanten en collega’s, zowel mondeling als schriftelijk.

  • Je hebt een afgeronde MBO-3/4 opleiding in een financieel/administratieve richting.
  • Je bent vaardig in alle office-programma’s. Ben je bekend met ERP-software van Gilde? Dan heb je een streepje voor.
  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en schrift.
03

Wat kan Blok jou bieden

Blok Techniek is actief in de elektrotechniek; wij zijn een paneelbouwbedrijf. In onze vestigingen in Sneek en Ede bouwen verdeelinrichtingen en besturingskasten, monteren railkokers en programmeren KNX. Onze klanten zijn elektrotechnische installatiebedrijven. Je zult werkzaam zijn vanuit ons kantoor in Ede samen met het hoofd boekhouding en een zestal andere kantoor-collega’s. In onze werkplaats zijn dagelijks zo’n 17 mensen aan het werk.

Je komt bij een groeiend en innovatief bedrijf terecht dat het beste uit zijn personeel naar boven wil halen. Samen met je medecollage deel je een kantoorlokaal, hier kan je fijn werken aan je eigen bureau. Na de werkweek kan je gezellig borrelen met je collega’s in de Blokhut.

Ook biedt Blok jou:

  • De flexibiliteit om jouw werkweek van 16-20 uur zelf in te vullen. Op termijn is uitbreiding naar 24 uur bespreekbaar.
  • 25 vakantiedagen (op fulltime basis).
  • Een werkomgeving waar plezier in het werken en techniek centraal staan.
  • Een plek waar meedenken, ontwikkelen en doorgroeien vanzelfsprekend zijn
  • Een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket conform CAO Metalektro.

Geprikkeld?

Leuk! Vul het formulier hieronder in, en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

    Jouw CV-bestand mag niet groter dan 10MB zijn